Concert blazersensemble Cupros Terpkerk Urmond

Koperklanken rollen door de Terpkerk met dit enthousiaste gezelschap blazers bestaande uit de vijf musici uit het zuiden van het land. In 1999 bracht het ensemble zijn eerste muzikale tonen ten gehore tijdens het opluisteren van een huwelijksmis. Het ensemble was speciaal voor deze gelegenheid samengesteld maar het zou niet blijven bij dit eenmalige optreden. Besloten werd om het ensemble een permanent karakter te geven en het Blazersensemble Cupros zag het licht. Het repertoire beperkt zich niet tot hedendaagse muziek maar ook ‘oude muziek’ vult een belangrijk deel van het programma. Van Bach tot Morricone en van Händel tot Manchini. Houdt u van gepoetst koper en ronde klanken, dan bent u op uw plaats in dit concert. Kom mee genieten, wij schenken nog glaasje en wanneer u met goed gemoed de kerk uitgaat, mag u een waardering achterlaten in onze vrije gave-bus. Hiermee ontplooien wij weer nieuwe (gratis) activiteiten.

za 18 mei om 20.00 uur Terpkerk, grotestraat 26, Urmond

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *