Matineeconcert de Karroessel te Geleen

Zondag, 14 April 2013, heeft het blazersensemble een matineeconcert verzorgd in Theater De Karroessel te Geleen. In dit uitverkochte, knusse en sfeervolle theater werd een zeer gevarieerd concert ten gehore gebracht in samenwerking met de Maastrichtse Vocalgroep De Hamstrings. Dit zijn vier enthousiaste mannenstemmen die op hun eigen, vaak humoristische wijze, hun gevarieerd programma a capella ten gehore brengen.

Het programma van Cupros had tot doel, het laten horen van de verschillende muziekgenres welke mogelijk zijn in zulk een kleine bezetting als een koperkwintet. Dit heeft geresulteerd in een zeer gevarieerd programma dat voor iedere toehoorder aangenaam te beluisteren was.
Ten gehore werd gebracht onder meer If thou be Near van J.S.Bach, Renaisssance Dances van Tielman Susato, Quintet van Michael Kamen,
een selectie uit de Water Music van G.F.Händel, Killer Tango van Sonny Komparek en een selectie uit de Drie Stuiveropera van Kurt Weill.
Als verrassing voor het publiek werd het bekende nummer Mack the Knife uit de Drie Stuiveropera gezongen door De Hamstrings onder begeleiding van Cupros. Vooral dit laatste werd door het publiek zeer gewaardeerd dat beloond werd met een enthousiast applaus.
We mogen dan ook met volle tevredenheid terugkijken op een zeer geslaagd concert dat zeker voor herhaling vatbaar is.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *